Pogosto zastavljena vprašanja - Natural Wealth

1.   Kakšno vlogo ima vitamin B 12?

Vitamin B 12 ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, delovanju imunskega sistema in pri delitvi celic. Vitamin B 12 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

2.   Ali so šumeče tablete IMUNO C – 1000 z bioflavonidi primerne za diabetike?

Šumeče tablete IMUNO C – 1000 z bioflavonidi so primerne tudi za diabetike.

3.   Kako zaužijem magnezij v direktni obliki?

Vsebino vrečice Magnezij DIREKT 375 mg + B + C stresite neposredno v usta, na jezik in počakajte, da se raztopi v ustih ter nato pogoltnete. Praktična uporaba, zaužijete brez tekočine.

4.   Ali je uživanje multivitaminsko-mineralnih izdelkov koristno?

Uživanje multivitaminsko-mineralnih izdelkov je zelo koristno, vendar ti izdelki niso namenjeni kot nadomestilo za zdravo, uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Organizem poleg vitaminov in mineralov, potrebuje tudi druge hranilne snovi, npr. visokokakovostne beljakovine, esencialna olja, vlaknine. Doseganje optimalnega vnosa vitaminov in mineralov zahteva tudi določeno znanje o prehrani. Zato lahko rečemo, da je pravilna prehrana primarno pomembna in da so prehranska dopolnila, ki vsebujejo vsa potrebna hranila v ustreznih odmerkih, dobrodošla pomoč za optimizacijo prehrane in krepitev odpornosti organizma. 1 tableta ABC Plus 100 % zadovolji vaše dnevne potrebe po vitaminih in mineralih.

5.   Koliko tablet Papaja encim lahko prežvečim dnevno?

Papaja encim raztopite v ustih 1 do 3 tablete takoj po vsakem obroku, do 3-krat dnevno (največ 9 tablet dnevno) ali po potrebi. Tablete raztopite ali prežvečite v ustih oz. jih lahko pogoltnete s tekočino. 

6.   Ali so Papaja encim, žvečljive tablete primerne za otroke?

Primerne so za otroke od 4. leta dalje (3 tablete dnevno).

7.   Koliko silimarina vsebuje izdelek Silimarin plus?

Silimarin plus vsebuje standariziran izvleček pegastega badlja s 140 mg aktivne učinkovine silimarina, holinom in vitamini B skupine.