O PROIZVAJALCU NATUMIN PHARMA AB

Natumin Pharma AB je švedsko podjetje, ki se v kombinaciji z obsežnimi raziskavami osredotoča na razvoj edinstvenih izdelkov, ki temeljijo na inovativnih sestavinah. Naše poslanstvo je zagotavljanje boljše kakovosti življenja z vrhunskimi izdelki, ki se udeležujejo različnih funkcij človeškega telesa. Naši izdelki so v kategorijah prehranskih dopolnil, tradicionalnih zeliščnih zdravil, medicinskih pripomočkov, kozmetičnih izdelkov in široke palete izdelkov za nego kože. Oddelek za raziskave in razvoj je temelj podjetja, naše delo pa odlikuje timsko delo, odgovornost in kratek postopek odločanja.

KLJUČNA DEJSTVA ZA ALKYMER

KLJUČNA DEJSTVA ZA ALKYMER

Alkilgliceroli stimulirajo nastanek makrofagov, ki so pri celjenju ran zelo pomembni, saj odstranijo klice in poškodovane celice. Zato ima Alkymer® tudi učinke na celjenje ran.

Spodbuja močan naraven imunski sistem, pomaga zagotoviti telesu zadostno raven aktivnih učinkovin alkilglicerolov, normalizira raven krvnih celic, naraven prečiščen izdelek brez umetnih dodatkov, rezultat 60-letnega znanstveno raziskovalnega in razvojnega dela, standardiziran in skrbno nadzorovan proizvodni proces olja jeter morskega psa, najboljši aktivni alkilgliceroli so bili izolirani po naravnem proizvodnem postopku, dobro poznana zgodovina uporabe, klinično dokazani učinki.