KAJ je krema A-CREME?

Krema A-CREME je primerna za celotno telo - za stopala, roke in obraz - za vso družino. Zaradi dolge tradicije uporabe se je izkazala za varno pri otrocih in ljudeh z občutljivo kožo.

A-CREME dokazano učinkuje proti suhi koži pri izjemno nizkih temperaturah in tudi po sončenju. Medicinske raziskave so pokazale odlične rezultate ob uporabi kreme v izjemno hladnih vremenskih razmerah. Raziskava je bila izvedena med uporabniki na severu Švedske. V tovrstnih hladnih razmerah so kožne težave, kot so razpokana koža, hud zimski ekcem, akne itd., zelo pogoste. Krema A-CREME je v primerjavi z navadnimi izdelki za nego kože, ki so jih testiranci uporabljali za vse vrste kožnih sprememb zaradi dehidracije in drugih učinkov mraza, pokazala izjemne rezultate.

A-CREME ima pri ljudeh z različnimi kožnimi težavami zelo dobre in prepričljive rezultate, zlasti pa je bil opažen njen blagodejni učinek na bolnike s srbečico, luskavico in pleničnim izpuščajem. Mnogo staršev uporablja A-CREME zase in za svoje otroke. 

GLAVNE SESTAVINE Vitamin A,

Arašidovo olje,

Palmitinska in stearinska kislina.

Kremo A-CREME je na začetku 50. let prejšnjega stoletja razvil organski kemik Evert Berlin, Berlin je deloval na raziskovalnem in razvojnem področju v farmacevtski industriji na Švedskem. Na podlagi edinstvenih izkušenj, lastnega zanimanja in znanja o vitaminskih pripravkih ter lastnostih kože je našel način za razvoj visoko kakovostne kreme na osnovi A-vitamina.

Vitamin A za nego kože, preprečuje in zmanjšuje površinske gube, starostne pege in pomaga tudi pri aknasti koži. Blaži težave pri različnih ekcemih in dermatitisih.